نشست خبری دکتر نیلی احمدآبادی

۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۳۰۷ اخبار
پیش‌نویس روایت سیل تا ۱۵ شهریورماه آماده می‌شود.
نشست خبری دکتر نیلی احمدآبادی

نشست خبری دکتر محمد نیلی احمدآبادی در تاریخ ۲۳ مردادماه، در سالن همایش‌های سازمان مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد. ایشان پس از ذکر نکاتی در مور فعالیت‌های علمی دانشگاه تهران، از ارائه پیش‌نویس روایت سیل تا ۱۵ شهریورماه خبر دادند. ایشان ادامه دادند در گزارش دقیق روایت سیل از نظر مشاورین و انجمن‌های تحقیقاتی استفاده خواهدشد. همچنین پیش‌نویس و گزارش نهایی سیل که شامل تشریح اتفاقات، اعلام خسارت‌ها و تجزیه و تحلیل آن نیز تا اواخر مهر آماده خواهد شد.
در نهایت دکتر نیلی به همکاری‌های پژوهشگران و محققان ملی و بین المللی از جمله دانشگاه‌های چین و آلمان در گزارش نهایی سیلاب اشاره کردند.

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.